Slumpad post: Rosa på konferens
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bjudlunch

| 2008-11-25, 14:23

Återigen var det dax för lite gratisaktivitet via jobbet tillsammans med kollegan Helena. Denna gång var det Silja Line som ville visa att man kan konferera på deras båtar. De pratade lite först (och vi smaskade på fika – som visst egentligen inte var till oss som vår guide först trodde) och berättade om hur det funkar och så.

Sen bjöd de på lunch (3-rätters). Helt ok även om det inte är som på Gondolen såklart. Efteråt bad Helena att få se lite mer av konferensdelarna och vår guide gick för att kolla om det var ledigt. Jag råkade stå i närheten när han frågade och det visade sig att det visst var ledigt men såg för j…ligt ut efter stormen i helgen (krossat glas och så). Helena kom och guiden förklarade att det inte var ledigt…

Blev riktigt sugen på att åka på kryssning faktiskt!Kommentera