Slumpad post: Vilken färg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ettårspresent

| 2008-11-29, 21:46

Förra veckan när vi firade pappersbröllop så kom Anna & co förbi för att uppmärksamma det hela. Med sig hade de ett fantastiskt rim där de presenterade presenten – nämligen barnvakt medan vi fick lite barnfri tid tillsammans plus finfina fickpengar. Suverän present!

Idag var det dax och Anna dök upp vid 10 för att fika och umgås med Joel innan vi drog. Planen var att äta lunch på Gondolen och sen strosa runt oplanerat i Gamla stan eller där vi hade lust. Gondolen serverar inte lunch på lördagar vet vi nu, så vi började med att strosa och var tvungna att ta en bild på den fina granen på Skeppsbrokajen.

Lunchen intogs på Grill Ruby där vi inmundigade varsin delikat baconburgare i lugn och ro. Otroligt lyxigt! Sen strosade vi runt och tittade på julmarknader, människor och fönstershoppade.

På det hela en väldigt lugn och skön dag. När vi kom hem hade allt gått bra vilket känns bra inför att ha barnvakt i framtiden, men kanske framför allt för Anna 🙂Kommentera