Slumpad post: Oshopping
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny stol

| 2008-12-29, 13:09
Joel på sin nya stol

Joel på sin nya stol

I knappt ett år har Joel använt sin barnstol från IKEA vid matbordet. Senaste tiden har han dock visat sig intresserad av att sitta på våra stolar så vi plockade fram en ny stol för större barn som vi fått av kollegan Helena. Den är lite mindre men samtidigt något högre än en vanlig stol.

Lite skeptiska var vi i början eftersom han sitter helt fritt på den. Nu har det dock gått en dryg vecka och Joel är helnöjd. Endast en vurpa har han gjort och vi tror han lärde sig av den.En kommentar to “Ny stol”

  1. […] efter frukosten klättrade Joel lugnt ner från sin stol när han var klar. Jag och John tittade förvånat på honom. Han vill nämligen alltid få hjälp […]

Kommentera