English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny luftfuktare

| 2009-01-05, 15:01

Vi har tidigare haft en luftfuktare som sprider vattenånga genom att värma upp vattnet. Problemet med den var att den även värmer upp rummet några grader, drar förmodligen väldigt mycket ström och dessutom låter den som en mindre fabrik.

Därför beställde vi häromdagen en ny luftfuktare. Den skapar ånga utan att värma vattnet och låter relativt lite. Den fuktar inte luften lika bra men man kan inte få allt…

Joel är minst lika intresserad av den nya luftfuktaren som han var av den gamla.En kommentar to “Ny luftfuktare”

  1. […] vi oss för att fixa fler luftfuktare. Ingen av oss orkade inventera marknaden utan vi körde på samma som vi redan har, Medisana Medibreeze. Bra pris fanns på Bodystore.com som vi beställt från […]

Kommentera