Slumpad post: Skrämmande på Grönan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

FM-sändaren

| 2009-01-04, 22:00

För ett par veckor sen fick jag FM-sändaren som jag beställt från Canada. Med den kan man sända ljud trådlöst och ta emot med en radio. Det speciella med den är att man kopplar den till USB-kontakten på datorn, något som verkar vara omöjligt att få tag på i Sverige.

Efter att ha testat ett tag är jag mest positiv. Nackdelen är att mottagningen ibland inte blir den bästa, det kan bli lite brus i bakgrunden och ibland distorsion vid höga toner. Uteffekten är tillräckligt hög för att lyssna i hela huset – det är mycket coolt att spela musiken i laptopen och kunna lyssna både i köket och vardagsrummet. Att man slipper batteri eller sladd är klockrent.En kommentar to “FM-sändaren”

  1. […] i vardagsrummet saknar dator och datorerna står på olika ställen i huset. Jag provade en FM-sändare för USB förra året, men ljudkvaliteten var helt enkelt för […]

Kommentera