Slumpad post: Skärmbyte
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilder på Joel

| 2009-01-15, 9:27

Nu när ledigheterna är över så är det återigen dax att jobba heltid och inte heller jobba så mycket hemifrån. Nu är det iofs bara 3 veckor (knappt) kvar tills förste februari då vi börjar dela 50% igen, men ändå. Jag gillar att ha bilder på jobbet på Joel och då gärna lite färska.

Så i helgen gjorde jag ett litet collage med hjälp av Picasa som kommit i ny version (3.0) med mycket bättre stöd för collage. Så om jag saknar Joel lite kan jag nu titta på min laminerade A4.

Joel collage 2009 12 kommentarer to “Bilder på Joel”

  1. AnnaEJ says:

    Mycket trevligt att T fick vara med i denna kavalkad av fina bilder! 🙂

  2. Sue says:

    Jepp, så jag kan se fler sötnosar på jobbet :mrgreen:

Kommentera