Slumpad post: Blommor och nysningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Olson, Ulrika: Den tusende gången : en berättelse om sexuellt utnyttjande

| 2009-01-15, 19:25

Olson, Ulrika: Den tusende gångenEn bok som inte är någon trevlig läsning men läsvärd. Jag har så fruktansvärt svårt att förstå att sånt här händer. Hur kan man begå såna övergrepp mot barn? Helt ofattbart för mig.

Tycker det är oerhört starkt av Ulrika att dela med sig av sin historia och hur barndomens händelser färgat även hennes vuxna liv och jag är helt övertygad om att böcker av den här typen behövs.

Vill du få perspektiv på livet och kanske inte döma andra människor så hårt utan att veta varför de agerar som de gör, läs den här boken.4 kommentarer to “Olson, Ulrika: Den tusende gången : en berättelse om sexuellt utnyttjande”

 1. Anna says:

  Låter som en bok för mig. Har inte läst denna typ av böcker sedan jag själv fick barn. Jag gissar att en ask kleenex skulle komma väl till pass.

 2. Sue says:

  Mmm… och kanske ibland en kräkpåse för det är på den nivån 😥

 3. Anna says:

  Ojdå, då ska jag nog tänka efter en gång till innan jag gör slag i saken.

 4. Sue says:

  Det kan nog vara klokt att fundera på faktiskt…

Kommentera