Slumpad post: Sortera lego
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

F11

| 2009-01-22, 9:21

Efter att John fixat med köksdator så verkade visst Linux hemskt intressant och eftersom en hårddisk från mediaspelaren låg och vilade i närheten så fick den ställa upp.Tydligen kan man koppla flera i samma dator och ha olika operativsystem och boota från olika diskar vid uppstart (väldigt abstrakt för mig).

Finns en hel del teknisk information som borde kunna komma här men det hela har iaf resulterat i att det nu sitter i en liten lapp på skärmen till mig. Om jag startar datorn måste jag nämligen trycka F11 för att sen välja rätt hårddisk (även detta är specat på lappen) om jag vill starta Windows. O det vill jag alltid eftersom jag där har mejl, bank och allt annat som jag använder datorn till.

Teknik…Kommentera