Slumpad post: Hoppa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sängskydd

| 2009-01-26, 8:54

SängskyddDet börjar bli dags för Joel att sova i en “riktig” säng och då passar ju våningssängen i hans rum utmärkt. Vi ville dock fixa ett skydd så att han inte rullar över kanten först eftersom han rör sig ganska mycket när han sover, så igår morse begav jag mig till Bauhaus och inhandlade lite virke.

Efter lite sågning, skruvning och limning var skyddet på plats. Planen är att måla skyddet grönt (precis som stegen) men eftersom vi vill att Joel börjar använda sängen snarast så får målningen vänta – det tar ju några dagar…2 kommentarer to “Sängskydd”

  1. Syster Yster says:

    Vad du är duktig… Men varför dagar? En vattenbaserad färg torkar ju på några timmar och är luktfri – annars hade jag storknat i min hall vid det här laget – för att inte tala om Lo1

  2. John says:

    Ja, förvisso, fast jag räknar med ett lager grundfärg och två strykningar färg. Mest för att vi gjort så på resten av sängen

Kommentera