Slumpad post: Trotsen kvar på hög nivå
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny säng

| 2009-01-26, 12:31

Joel har fått lite svårt att somna på kvällen i sin spjälsäng och han har också börjat vakna när vi går och lägger oss för att vilja sova i vår säng. Därför har vi närt funderingen om att börja använda våningssängen istället. Det kan också vara bra att ha vant Joel vid en ny säng när ett visst lillasyskon vill ha spjälsängen. Igår när sängskyddet kommit på plats var det premiär.

Efter en viss ovilja att somna i den nya miljön sov Joel som en stock. Värre var det faktiskt med John som var tvungen att gå o titta till honom vid minsta ljud under natten. Vid ett-tiden ville han dock komma in och sova med oss så då kunde John äntligen slappna av…

Även en förmiddagssömn har han hunnit med i den nya sängen och då somnade han faktiskt direkt! 🙂2 kommentarer to “Ny säng”

  1. […] hade tänkt att hans nya säng skulle hjälpa till att bryta denna ovana men igår kväll ville han inte ens somna när vi la oss […]

  2. […] natt sov Joel hela natten i sin säng. Senast det hände var nog i december. Vardagen | Joel, sova | Trackback | […]

Kommentera