Slumpad post: Det blev tyst, typ
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På bättringsvägen

| 2009-02-06, 11:40

Igår vid lunch vände det för Joel. Han fick i sig lite mat och febern kom aldrig tillbaka efter natten så han började leka och var nästan som vanligt om än lite tröttare och med mindre tålamod. Otroligt skönt! Det var nästan som att ha en bebis igen som man bar runt på och höll drickamuggen när han drack och så.

För mig har snuvan nästan försvunnit men den elaka hostan är kvar och tillsammans med min storlek och dåliga flås blir det rätt så jobbigt. Tur att Joel är en rolig liten kompis så man kan sitta still och leka och han kan röra på sig och hämta saker och så 😀2 kommentarer to “På bättringsvägen”

  1. […]   « På bättringsvägen […]

  2. […] våra sjukveckor så har Joel gått över till att bara sova en gång per dag, även om han vaknar vid 6-hugget […]

Kommentera