Slumpad post: Måla i klara färger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lyx

| 2009-02-25, 14:14

Efter att ha jobbat heltid i fem månader är det nu helt underbart lyxigt att få jobba halvtid. Joel har blivit så stor nu att det går att leka riktigt bra och det är inte bara att ta hand om honom som gäller.

Joel i mitt knäHan pusslar, ritar, bläddrar i böcker, dansar och fixar och donar. Man märker att det finns en vilja och envishet i honom men än så länge är det mest charmigt när han blir arg och stampar med fötterna och gråter för att något inte blev som han tänkte sig.

Idag har vi lekt med en kamera och tagit lite bilder på oss. Han vill gärna se bilden när vi tagit den och tycker det är spännande. Fick honom tyvärr inte att räcka ut tungan så någon sån bild blev det inte.Kommentera