Slumpad post: Inte Säfsen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

1,5-årskontroll

| 2009-03-11, 14:04

Tänk vad tiden bara rusar iväg. Idag fyller Joel 1,5 år och vi firade med bvc-besök vid 11-tiden. En mycket dålig tid med tanke på lunch och sovning men sköterskan ville att de hade läkare i närheten om Joel skulle reagera på vaccinet, den spruta man tar vid detta tillfälle är tydligen värre än vanliga just med tanke på äggallergi.

Reaktion uteblev dock vilket var mycket skönt.

Tyvärr fick inte Carina träffa den glada Joel utan den trötta och gråtiga så vi fick väga och mäta med kläderna på istället. Inte heller ville han visa var näsan satt så jag fick svara på frågor om vad han kunde och inte. Kanske anade han ugglor i mossen för efter sprutan så lekte han glatt i väntrummet och pekade ut både det ena och det andra.

Vikt: 14,3 kg
Längd: 89 cm
Huvudomfång: 50 cm3 kommentarer to “1,5-årskontroll”

  1. Louise says:

    Vad stor och duktig han är killen! Vi ska till BVC nästa vecka. Förra gången fick vi varken väga eller mäta honom för han var såå ledsen och arg på sköterskan.

  2. Sue says:

    De har humör de där små! Hoppas det går bättre nästa vecka!!

  3. […] jag och Joel var på bvc för någon vecka sen hade de Stora sommarboken i väntrummet som jag tittade. BVC-tanten […]

Kommentera