Slumpad post: Tidig morgonrunda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kundvagn special

| 2009-03-12, 14:49

Flera gånger när Joel varit med och handlat har jag försent insett att man kunde ju tagit en lite roligare kundvagn. Idag när vi åkte till ICA Maxi kom jag ihåg. Tyvärr blir det ju lite bökigare eftersom de alltid står inne i affären. Vi var dock där tidigt och det var lite folk så vi kunde parkera nära ingången.

Joel i specialkundvagn

Trött Joel som somnade i bilen på hemvägen

Väl inne skulle jag försöka ta loss en, men låsgrejen lossnade inte. Fick gå och fråga i kundtjänst och det visade sig att man behöver en speciell polett som man måste lämna 50kr i pant för att få.

Kopplade loss vagnen och genast pekar Joel på den vanliga sitsen, inte bilen – den ville han absolut inte kliva in i. Så det slutade med att jag packade varor i bildelen oxå eftersom vagnarna blir mycket mindre när det är en bil på. Lär dröja tills jag provar en sån igen!En kommentar to “Kundvagn special”

  1. sandra says:

    :mrgreen: Ha,ha,ha…..ASGARV!!!!!!

Kommentera