English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Så frön

| 2009-03-15, 13:53

Igår fick Joel vara med när jag sådde tomatfrön. Hade efter tips från en kollega köpt torvbriketter som först skulle läggas i vatten vilket var en utmärkt aktivitet för honom. Att sen få fröna att ligga på rätt ställe var inte lika mycket en aktivitet för honom utan han försökte mest förvirra mig med att flytta runt de blöta klumparna. Jag tror iaf att det ska vara frön i alla nu.

Joel sår

Har beställt “Sugar Pearl F1” från Jennys frön och sånt, och det ska bli spännande och se om det blir några plantor!5 kommentarer to “Så frön”

  1. Louise says:

    Så söt!

  2. […] tog bara några dagar efter frösådden så tittade det upp små gröna saker i briketterna och de växte snabbt så jag tog en kväll av […]

  3. […] vi sådde dök ju upp snabbt och nu hade de växt till sig så pass att jag tyckte det var dax för krukor. […]

  4. […] var länge sen jag insåg att jag sått tomaterna för tidigt för inomhus har de tyvärr växt sig alldeles för långa och rangliga, men jag tänker prova […]

Kommentera