Slumpad post: Glad nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kramas

| 2009-04-01, 11:33

Måste ju säga att jag är nöjd med hur vädret på den här föräldraledigheten har börjat. Strålande sol idag!

Jag och Joel tog en promenad före lunch och njöt av vädret. Tittade på krokusar som kommit upp lite här och var, spanade in de stora SL-bussarna som kör ute på vägen och annat spännande.

Efter ett tag träffade vi på en liten dagisgrupp med fyra barn i Joels ålder och Joel blev väldigt intresserad, särskilt av en av tjejerna som han kramade två gånger. Hon tog sen av sig sin vante och de höll varandra i handen en liten stund innan något annat fick fokus. Otroligt gulligt!En kommentar to “Kramas”

  1. […] nu hade de växt till sig så pass att jag tyckte det var dax för krukor. Eftersom vädret nu är mer passande för uteaktiviteter så tog vi oss ut på baksidan och planterade på förmiddagen. Solen håller då till på […]

Kommentera