Slumpad post: Sjunga tillsammans
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skruvstycke

| 2009-04-04, 7:53

skruvstyckeNär jag var liten hade Pappa ett skruvstycke som var så otroligt bra. Det satt på en kulled, var litet, enkelt att använda, flexibelt och hållbart. För en massa år sen hamnade det i min systers ägo eftersom hon skulle ha det för sin knivtillverkning. Själv har jag hållit ögonen öppna ända sen dess efter ett likadant, i princip i alla affärer jag besökt, utan resultat.

Tills för någon månad sen, då vi besökte Jula i Kungens kurva. Där stod ett nästan identiskt skruvstycke, som dessvärre inte fanns på lager. Jag har hållit koll på deras hemsida för att se när det kom in, och häromdagen styrde vi kosan dit för att köpa det sista exemplaret på hyllan. Sex års letande är över! 🙂Kommentera