Slumpad post: Picknick på baksidan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ko till bebisen

| 2009-04-05, 13:31

När Joel föddes hade vi med en liten anka till bb eftersom gosedjur är viktiga saker. Denna gång har vi köpt en liten ko. Joel har såklart sett den och för att han ska veta att Tätiskoden är till någon annan så har vi visat att kon är till bebisen i mammas mage bla genom att lägga den på magen.

Imorse när vi vaknat och busade lite i sängen med Joel så blev han plötsligt lite fundersam och tittade på magen. Tittade sig omkring, klättrade ner från sängen men kom snart upp igen – med kon. Bestämt kröp han fram och la den på min mage, klappade på magen och lät lite som en gråtande bebis.

Måste jag säga att mitt mammahjärta smälte?12 kommentarer to “Ko till bebisen”

 1. Louise says:

  Nej, jag förstår precis hur du kände det! 🙂

 2. Cala says:

  Hej!

  Råka komma förbi din blogg när jag sökte efter kossagosedjur! Du hade så fin för några år sedan! Den finns väl nog inte att köpa idag, men tänkte ändå kolla med dig var du köpte den? Är evigt tacksam om du kunde hjälpa mig. 😉

  Hälsningar Cala

 3. Sue says:

  Hej! Har bestämt för mig att vi köpte den här på HM. Kolla på amazon i uk om det finns något liknande. Där finns stort utbud och det går ofta att få gratis frakt till Sverige oxå.

 4. Cala says:

  Hej!

  Tack för att du svarade! 😉 Och tack för länken! Ska kolla där. Den på Hm är så fin tycker jag.

 5. Sue says:

  Ja de från HM är superfina, men jag såg allt några på amazon som jag gillade skarpt 😀

 6. Jenny Lewis says:

  Hej, inte så att den fina kossan är till salu så här tio år senare? Min 5-åriga son hade en exakt likadan som sitt favorit gosedjur som han precis förlorat under en resa i USA, han är helt förstörd över förlusten och jag försöker göra allt jag kan för att hitta en likadan till honom!

 7. Jenny says:

  Hej, inte så att kossan är till salu så här 10 år senare? Vår son hade en exakt likadan som sitt favoritgosedjur men förlorade precis den under en resa i USA. Han är helt förstörd över förlusten och jag försöker göra allt för att hitta en likadan!

Kommentera