Slumpad post: Wifi-telefon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Järna mjölk

| 2009-04-07, 12:51

I vintras någon gång köpte jag fortsättningen av Den hemlige kocken, Äkta vara och den har jag läst lite sporadiskt i Järna mjölkeftersom man mest känner sig deprimerad av allt som finns i maten och även om man får tips om vad man kan köpa så är det ofta svårt att hitta just de varorna i den butik man handlar i.

I helgen åkte jag till ICA maxi i Nacka för att få lite omväxling ochJoel dricker järna mjölk där sprang jag på produkter från Järna mejeri (som det tipsas om i boken)! Slog till med en mjölk för att testa. Den är pastöriserad och filtrerad men inget annat (tex inte homogeniserad).

Oj vad gott det var 🙂 Kanske för att det smakar lite mer grädde? Joel gillade den skarpt så nu får vi se hur vi gör för det verkar inte vara så många andra som säljer den…3 kommentarer to “Järna mjölk”

  1. Louise says:

    Den där boken ligger också här hemma men jag har inte vågat öppna den ännu 😉

  2. Sue says:

    Haha, kanske klokt. Fast samtidigt tänker jag att varje lite grej man kan förbättra är bra och att man absolut inte ska ha dåligt samvete för att man stoppar i sig “konstigheter”.

  3. […] av veckan stack jag till ICA Maxi i Nacka och handlade. Lite kul att byta butik plus att de har Järna mjölken som vi gillar. Träffade på vår kiropraktor med familj och passade på att handla lite av varje i […]

Kommentera