Slumpad post: En saxslip
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Låta som en helikopter

| 2009-04-20, 18:00

För rätt länge sen läste jag en bok hemma hos Anna om hur olika saker låter. Bla så fanns det en helikopter där man skulle slå med handflatan mot övre bröstkorgen och då framkalla ett ljud likt en helikopter.

För någon vecka sen läste jag och Joel en bok där det fanns en helikopter och då gjorde jag det ljudet. Sen glömde jag bort det helt och hållet, tills för någon dag sen då Joel Helikopterfått en bok med massa fordon och maskiner och där var det två helikoptrar. Så fort vi kom till dem så skulle han pilla på mitt halsband och jag fattade verkligen inte varför. Först en bra stund senare insåg jag att det ju var helikopterljudet han var ute efter. Han blev överlycklig när jag gjorde ljudet igen!

Sen dess är det helikoptrar som gäller och främst helikopterljud, så nu går vi allihop här hemma och dunkar oss själva i bröstet 😀Kommentera