Slumpad post: Förändringsveckan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Salt och peppar

| 2009-04-27, 22:11

Har länge tänkt att man borde ha salt- och pepparkvarn, men aldrig fått tummen ur. Tills för någon månad sen då det var dax att byta lite poäng till grejer på YouGov (tidigare Zapera). Surfade runt och hittade Weberprodukter och där hade de bla salt- och pepparkvarnar som tilltalade oss – och som kostade så pass mycket att vi aldrig Salt- och pepparkvarnskulle köpa dem om vi fick betala i pengar…

Så jag slog till och för någon vecka sen kom de på posten.

Ah vilken njutning att använda!

Har förresten varit med på Zapera 4-5 år nu och svarar på undersökningar allt från någon gång i veckan till en gång i månaden eller så. Det är andra gången jag byter in poäng mot prylar och förra gången blev det ljuslyktor (Menu Hurricane).En kommentar to “Salt och peppar”

  1. […] förra julen) och gillar verkligen. Så nu när jag samlat ihop en hög poäng som det var dax att byta in på Yougove så spanade jag lite extra på hennes saker. Till slut kunde jag bestämma mig för […]

Kommentera