Slumpad post: Mer uteträning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Napp

| 2009-05-06, 13:02

Simon med nappHärom dagen började vi testa napp på Simon, vilket har gått ganska bra. För Joel var det ju oxå en inkörsperiod men sen succé, så vi tvekade inte en sekund den här gången.

Återigen så blir man förvånad över hur stor nappen är i början…2 kommentarer to “Napp”

  1. Lotta says:

    Lille A vägrar napp, så vi kanske struntar i det helt, trots att han får värsta snuttattackerna ibland, Stora A var ju också svårflötad, men nu älskar hon sin napp och det är ett himla tjat om den hela tiden 😀

  2. Sue says:

    Ja svårt att veta vad man ska lägga sitt krut på. För Simon har den funkat mycket bra fortsättningsvis även om John är mycket bättre på att få honom att ta den än vad jag är – kanske för att han vet att jag har bättre grejer :mrgreen:

Kommentera