Slumpad post: Vad kan du om sommarböcker?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

4,5 timme

| 2009-05-19, 20:47

Simon tittarSimon sover lite längre perioder än Joel gjorde och inatt passade han äntligen in en sån på natten. Han somnade runt midnatt och vaknade först vid halv 5.

Vid 2-hugget så kom dock Joel invandrandes (han har precis börjat komma in själv) och blev tokledsen över något så någon obruten 4-timmarssömn blev det inte för min del den här gången, men jag får sova ikapp på förmiddagarna då John och Joel leker på annat håll.4 kommentarer to “4,5 timme”

 1. Louise says:

  Vad skönt att du kan sova ikapp på förmiddagen! Det är ju så otroligt viktigt att få sova. Jag lyckas sova 5-7 timmar varje natt och tycker jag klarar mig bra på det. Linus sover mycket bra och den lille också, ja för det mesta i alla fall. Jag somnar också om lätt så det är väldig tur nu när F har ont i knät och inte kan gå så bra.

 2. Sue says:

  5-7 timmar är nog vad jag oxå får totalt och det är som du säger helt ok. Skönt att de sover bra!

 3. Sue says:

  Inatt sov han faktiskt från strax efter 11 till strax före 5 efter att vi underhållit honom en hel del på kvällen 🙂
  Joel verkade ha växtvärk eller liknande och var vaken lite mitt i natten någon gång.

 4. […] nätter i rad har Simon nu sovit över 6 timmar i sträck! Han var ju ganska tidig med att sova mer än 4 timmar men det här hade jag inte räknat med. Njuter så mycket jag kan för jag misstänker att det inte […]

Kommentera