Slumpad post: Sätter fart direkt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyra minuter

| 2009-06-02, 14:54

Mormor har varit på besök en vecka och idag var det det dax att köra henne till tåget. Joel fick hänga med för att se på lite tåg tänkte jag. Strax efter att vi lämnat garaget hörde jag dock på trafiknyheterna att det var lite strul i Söderledstunneln…

Trots att vi var ute i god tid slutade det hela med att jag kör in på avlämningsplatsen, hoppar ur bilen och tar mammas väskor samtidigt som mamma lämnar bilen med raska steg. Min kompis Emma, som turligt nog skulle åka med oss hem, tar bilnyckel, säger hej till Joel och sätter sig i bilen med honom när jag och mamma styr kosan till spår 10.

Med fyra minuter till godo hjälper jag mamma på tåget med väskan och önskar trevlig resa.

Snacka om stressigt! Joel hade dock tagit det hela med ro, som tur var, och vi åkte hem och Emma fick leka med en massa av Joels leksaker.Kommentera