Slumpad post: Skönt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Renässans

| 2009-06-03, 21:43

Simon har varit förkyld ganska länge (fick samma förkylning som jag). I början var det mer rosslande i halsen men nu är det busar som gör att han får lite svårare att andas genom näsan.

Lotta påminde mig om renässans och det har vi sen dess använt titt som tätt. Jag minns hur jobbigt jag tyckte det var att ge Joel dropparna för att han skrek, nu är man inte lika blödig utan ser till nyttan av det och Simon blir verkligen helnöjd när busarna kommit ut.2 kommentarer to “Renässans”

  1. […] blir väl omhändertagen då Joel blivit inspirerad av det vi gör med Simon. Blöjan ska bytas, näsan få droppar, den ska rapas och nattas i Simons säng men det absolut näpnaste är när han drar upp sin tröja […]

  2. […] Simon och oss att slippa de rosslingar, hostningar, andningsuppehåll med mera som vi levt med sen han föddes i princip. Vardagen | förkyld, simon | Trackback | […]

Kommentera