Slumpad post: Trådlös telefon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I cykelaffären

| 2009-06-08, 21:54

tcmI morse gav Joel och jag oss iväg till cykelhandlaren TCM i Tyresö efter rekommendation av cykelguru Peter. Jag hade skrivit ut färdväg från internet, men körde givetvis vilse ändå. Jag kom in på fel länsväg och hamnade nästan i fel kommun. Efter 40 minuter istället för ca 10 hittade jag tillslut dit och fick väcka Joel som somnat.

Själva affären är ganska liten och helt fullsmockad med cyklar och tillbehör. Det var så trångt jag inte kunde använda vagn till Joel och eftersom jag inte ville att han skulle välta cyklar för 100 papp fick jag bära honom – något som blev ganska svettigt efter hand…

Besöket var dock en framång då jag bl a blev förevisad en toppenbra cykel i min prisklass – Specialized Allez 2009. Att köpa av en cykelhandlare också känns helt rätt för mig eftersom jag kan få hjälp att hitta rätt cykel och ställa in cykeln så att den passar mig och besöket var lika mycket för att se om det var en bra cykelhandlare, vilket det verkade vara! 🙂3 kommentarer to “I cykelaffären”

 1. Niklas says:

  Hehehehe.
  Mycket är du bra på John, men inte att hitta till platser 💡

 2. Sue says:

  Haha, jag har slutat lyssna på John när han har synpunkter på hur vi ska ta oss någonstans (såvida vi inte är i Lkpg). :mrgreen:

 3. John says:

  Ehh… Jag kan inte säga annat än att du nog gör helt rätt i det… 😯

Kommentera