Slumpad post: Sysaker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gamla böcker

| 2009-06-09, 22:33

Idag har jag återigen gjort något som jag inte trodde jag skulle göra. Skänkt böcker. Såna jag inte tittat i på evigheter och inte heller vill titta i om jag skulle få lite tid över att bläddra i böcker och såna pocketböcker som jag inte någonsin kommer att läsa (typ Danielle Steel och liknande).

Vi tog oss till Återbruket här i förorten, de gynnar lokala förmågor och är en helt ideel aktivitet. Fler böcker kommer att rensas bort, och även en del tidningar. Gamla datortidningar var de dock inte intresserade av så det blir nog pappersåtervinningen för dem.En kommentar to “Gamla böcker”

  1. […] vi skänkte böcker till Återbruket så var vi ju bara tvungna att kolla vad de hade att sälja. Joel fick välja en bok och valet […]

Kommentera