Slumpad post: Blev visst lite trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Cykelpremiär

| 2009-06-17, 13:12

Idag invigde jag racercykeln med en premiärrunda. Det blev bara ett kort pass, men det gick fruktansvärt fort och jag blev fruktansvärt trött. Det kommer att krävas några fler rundor för att jag ska vänja mig vid växlarna och bockstyret, och bromsarna låter lite – förmodligen för att de är nya. Måste fixa en cykeldator också eftersom den på min gamla cykel inte passade…

Cykeln känns dock fantastisk och jag längtar redan till nästa “riktiga” pass!5 kommentarer to “Cykelpremiär”

 1. Anna EJ says:

  Härligt! Det är skoj med cykeldator. Mitt hastighetsrekord är typ 58 km/h, det var skoj.

 2. Sue says:

  Oj, jag tror jag max kommit upp i 56 km/h.

 3. Niklas says:

  Jag är jätteavis John. En ny o fin cykel…satan va kul! Men snart så ska jag oxå köpa mig en nyare…

 4. John says:

  snart så ska jag oxå köpa mig en nyare…

  Ja!

 5. John says:

  Mitt hastighetsrekord är typ 58 km/h

  OMG! Vet inte vad mitt rekord är, men jag pressade Nishikin till det yttersta på platt raksträcka och lyckades inte komma upp i mer än 45… Det bara gick inte fortare. 😥

Kommentera