Slumpad post: Pyssel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tystare dator

| 2009-06-18, 14:47

Kolossal processorfläktVi har börjat reta oss lite på att den stationära datorn låter mycket så i måndags beställde vi en kolossal processorfläkt på Dustin Home. Den skulle göra att ljudvolymen skulle bli väsentligt lägre. I tisdags (alltså dagen efter) kom fläkten (och även ett motljusskydd till kameran som vi även passade på att beställa) på posten och idag monterade jag den.

Jag var inte helt säker på att fläkten skulle passa in i lådan, men det visade sig gå vägen med ca 5 mm till godo på trångaste stället. Jag var tvungen att ta loss moderkortet för att få dit den så det tog en stund, men det var värt besväret för datorn blev nästan knäpptyst.3 kommentarer to “Tystare dator”

 1. Niklas says:

  Trångaste stället???

  Den moderna säger eller skriver nog trängsta idag John.

  Men som det står i SAOL från 1889, Trång, (trängre, trängst; stundom äfven trångare, -ast) så kan kan det alltså nyttjas 🙄

 2. John says:

  Ja, jag befattar mig verkligen inte med senare upplagor än 1889! 😯

 3. John says:

  …och jag stavade ju rätt till kolossal iaf… 😀

Kommentera