Slumpad post: Datorn blir en TV
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Wahl Hillevi: En fuskmammas bekännelser

| 2009-06-18, 21:37

enfuskmammasbekannelserUnderhållande, och en hel del igenkännande. Kort och bra skrivet.

Kanske har jag läst lite för många såna här böcker för så himla rolig tyckte jag inte att den var. Fast alldeles lagom att läsa på nätterna när man ammar! Hmm… kanske därför jag inte skrattat så mycket – jag har varit lite trötter 🙂2 kommentarer to “Wahl Hillevi: En fuskmammas bekännelser”

  1. […] här boken är oxå underhållande men jag tror att första var strået vassare faktiskt. Fast jag kan rekommendera den till de flesta, dels de som har barn […]

  2. […] att ha läst första och andra boken om hur Hillevi blir mamma så kunde jag inte låta bli tredje boken. Den beställde […]

Kommentera