Slumpad post: Sommarens läsutmaning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Norrut

| 2009-06-21, 21:42
Brumljud producerades i massvis

Sittandes på, och låtandes som, en traktor

Idag styrde vi kosan norr om stan för att hälsa på Adam, Felix och deras föräldrar. De har stor härlig trädgård och det är inte utan att man blir lite avis. Joel var avis på alla bilar de hade och satt gärna och ofta på den stora traktorn.

Även studsmattan gillade han och ville hemskt gärna att någon vuxen skulle hoppa med honom. Han svettades tokmycket och när vi åkte hem efter lunch tog det max 2 minuter för honom att somna i bilen. Han fortsätte även sova i 2 timmar nästan när vi kommit hem.6 kommentarer to “Norrut”

 1. sandra says:

  ja ibland lockar en stor härlig gräsmatta och tomt med små fruktträd men när det skall klippas och rensas i rabatter är det ganska skönt att inte ha så stort 😉

 2. Sue says:

  Verkligen! O på vintern så saknar man den inte heller…

 3. camilof says:

  Vad gäller att ta hand om plantor och annat så tror jag nog att du har mer än mig Susanne 😛 Antalet timmar av gräsklippning torskar jag dock stort på…

 4. Sue says:

  Haha, så kan det nog vara.

 5. […] på att testa att handla matvaror på nätet men det har inte blivit av. För ett tag sen var vi hemma hos Camilla och då pratade vi om just detta. De handlar ganska ofta på nätet och tycker det funkar […]

Kommentera