Slumpad post: Laminerade mönsteröversikter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dator till Joel

| 2009-07-07, 13:34

Joel och datornEftersom Joel snart är två år tyckte vi att det är hög tid att han får sin egen dator. Vi hade en gammal Asus som låg och samlade damm på en hylla så den dammades av och ett konto till Joel skapades. Han fick också användakonton på Google (Gmail och Talk/Jabber) och MSN, samt ett eget emailkonto.

Efter lite viftande med musen och hamrande på tangentbordet verkade det faktiskt som ett viss intresse av det som visades på skärmen infann sig. Joel lärde sig också var escape-knappen sitter.4 kommentarer to “Dator till Joel”

 1. Niklas says:

  Det är bra, perfekt tid för att bli en världshackare 😆

 2. John says:

  Ja, det ska börjas i tid…

 3. Louise says:

  och vi som bara kollat på leksaksdatorer 🙂

 4. Sue says:

  Vi har insett att Joel sällan uppskattar leksaksvarianterna… Han ser det vi har och vill göra som oss.
  Sen hade vi ju en laptop som ändå skulle skrotas 😀

Kommentera