Slumpad post: Nära nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inplastad Bambi

| 2009-07-13, 21:37

Bambi och hans vännerHäromdagen köpte jag lite bokplast för att kunna plasta in mina gamla barnböcker. Något jag tänkt göra länge eftersom de är rätt slitna vissa av dem och nu när Joel slukar böcker så är det roligt att han kan ta del av mina gamla böcker.

Bambi och hans vänner fick bli först. Den var min klara favorit som riktigt liten och jag kan fortfarande höra mammas röst när hon läser den för mig. Skulle tro att hon säkert läst den tusen gånger eller så. Alltså inte så konstigt knappt den höll ihop, men nu är den som ny och Joel ska få höra på de fina rimmen 🙂En kommentar to “Inplastad Bambi”

  1. […] jag minns massor. Har älskat böcker från tidig ålder. Mitt första riktiga bokminne är boken Bambi. Jag kan fortfarande höra mammas röst när hon läste den och tryggheten det gav. Pixiböcker var […]

Kommentera