Slumpad post: Lucia på dagis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lekstuga av kartong

| 2009-07-14, 12:49

Lekstuga av kartongNär vi röjde uppe på vinden hittade vi kartongen som TV:n kom förpackad i när den köptes. Eftersom det är en “tjock-TV” så var lådan enorm. Först skulle vi slänga den, men sen kom Sue på den fiffiga idén att göra en lekstuga till Joel av den.

Kartongen tejpades ihop och gavlarna sågades till. Jag sågade ut en dörr och ett fönster. Tillslut såg det faktiskt ut som en liten lekstuga, och Joel stormtrivdes i den. Han ville helatiden dock att vi skulle krypa in i den, vilket gav upphov till en del bök och gräsfläckar på knäna…En kommentar to “Lekstuga av kartong”

  1. Sue says:

    Det är så jag blir lite avis. Älskade kojor och lekstugor när jag var liten!

Kommentera