Slumpad post: Heldag själva
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon tre månader

| 2009-07-22, 14:07

Igår fyllde Simon tre månader och idag var det dax för bvc och tre-månaderskontroll. Standardfrågan om jag ammade kom givetvis och jag svarade ja som alltid. Sen babblade hon på om amning, Simon 3 månaderigen, och jag hörde bara “bla bla bla”. Som vanligt var hon dessutom 10 minuter sen…

Sen fick Simon sina första sprutor. Han var knalltrött (somnade i väntrummet före) och gillade inte alls att sitta i mitt knä utan började gråta och spände sig stackarn. Det gick iaf ganska fort och när det var klart och han fick komma upp på favoritplatsen – min axel – så slutade han gråta. Hann knappt lämna bvc förrän han hade somnat.

Vikt: 7525 g
Längd: 65 cm (tror det var en glädjemätning så kanske mer 63-64)2 kommentarer to “Simon tre månader”

 1. Syster Yster says:

  “Sen babblade hon på om amning, igen, och jag hörde bara “bla bla bla”. ”
  😆

  “han fick komma upp på favoritplatsen – min axel”
  Jag hade fel, han brås inte på mig. Han brås på mina katter!

  Oerhört rar bild!

 2. Sue says:

  Oerhört rar bild!

  Tack, han är faktiskt en väldigt glad och nöjd liten kille för det mesta.

Kommentera