Slumpad post: Galonisar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fransdraperi

| 2009-07-23, 11:16

FransdraperiNär altandörren står öppen på kvällarna kommer det in en massa mygg. Ett tag funderade vi på myggnät, men det blir ett himla bök när man ska in och ut på altanen. Jag såg på lite forum att det skulle kunna hjälpa med ett pärl- eller bambudraperi. Problemet med dessa är bara att de skramlar och att de oftast är svårt new age-inspirerade.

När jag var i Farsta köpcentrum hittade jag dock ett draperi på Åhléns med fransar av snören i sobert vitt, som är garanterat fritt från missljud. En bonus var att det även en viss insynsskyddande funktion. Dess förmåga att skydda mot mygg ska nu utvärderas.3 kommentarer to “Fransdraperi”

 1. camilof says:

  Berätta hur det går med draperiet, vi funderar också på myggskydd 🙂

 2. John says:

  Visst! Än så länge har det inte varit så mycket mygg så draperiet har inte satts riktigt på prov…

 3. John says:

  Det verkar faktiskt som det funkar!

  Häromdagen hade vi altandörren öppen och det var rätt mycket mygg ute, men ingen (!) mygga tog sig genom draperiet.

Kommentera