Slumpad post: Kamaxeldrevet...
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flugor

| 2009-08-08, 21:59

Eftersom det var en getingsommar förra året började vi i våras säga att man skulle vara lite försiktig när det kom flygande flugasaker utomhus. Joel började säga “bzzzz” och var väl rätt ok med surrande saker.

Så en dag kom det in en vanlig fluga och efter det har det bara eskalerat. På kvällarna har Joel mycket svårt att somna eftersom han hör motorcyklar från väg 229 och tror att det är flugor. Det hjälper inte hur mycket vi förklarar. Härom kvällen när John kom upp och han satt och grät i sängen och sa “bzzz” så hade han till och med en flugsmällare i handen.3 kommentarer to “Flugor”

  1. […] har han iaf två olika “bzz”-ljud, ett för myggor och ett för övriga flygdjur (förutom fjärilar som har ett eget). Vardagen | Joel, mygg | Trackback | […]

  2. Lotta says:

    Näe, lille Joel då! Stack(ursäkta)arn! Men han har utrustat sig i alla fall, handlingskraftig kille!

  3. Sue says:

    Jodå, han har idéer kring det mesta här i livet.

Kommentera