Slumpad post: Favoritmössa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Myggbett

| 2009-08-08, 22:06

Under en skogspromenad igår blev både John och Joel myggbitna. Stackars Svullen vristJoel fick flera bett på en och samma vrist och de har kliat så mycket att han haft svårt att sova.

Idag såg vi dessutom att han svullnat en hel del på vristen.

Nu har han iaf två olika “bzz”-ljud, ett för myggor och ett för övriga flygdjur (förutom fjärilar som har ett eget).12 kommentarer to “Myggbett”

 1. sandra says:

  aj, aj, aj, aj 😥

 2. Sue says:

  Mmm… man vet ju hur det känns. 😥

 3. camilof says:

  Minns inte om du fick några prover på Aloe Vera-prylar av mig, men jag har för mig det. Om du har ett prov med den gröna Aloe Vera Gelly så ska den lindra gott mot myggbett.

 4. Sue says:

  Ah, jo vi fick! Tänkte på det förra gången han hade klåda av bett – att jag borde fråga vilken av proverna det var. Ska prova inatt (för han lär vakna av det).

 5. camilof says:

  Stackarn! Myggbett är ju bland det drygaste som finns. Peter var ju uppe i stugan förra veckan och det var tydligen helt galet mycket mygg. Han hade varit tvungen att ha långbyxor, tröja, mössa (!!!) när han skulle laga vattenpumpen. Och han fick KARVA bort mygg i ansiktet för att kunna se nåt i pumphuset. Jag tänker inte sätta min fot där på ett tag kan jag säga!

 6. Sue says:

  Huga… Vi funderar ibland på att fixa stuga någonstans och det lär visst finnas en del billiga kring nedre Dalälven – om man står ut med mygg är det ju toppen!

 7. sandra says:

  Hallå!!!! Det är ju i Dalsland man skall ha stuga 😆

 8. Sue says:

  Fast det är ju lite långt… Hade det legat 20 mil närmare oss hade vi inte tvekat en sekund!

 9. camilof says:

  Som tur är så händer ju detta myggfenomen inte varje år…

 10. Sue says:

  Det så klart 🙂 Gäller alltså att köpa ett år som myggen är där!

 11. camilof says:

  Då kanske man t o m kan få ett sommarhus gratis. Första tanken Peter fick när han klev ur bilen var “Nu säljer vi skiten!” 🙂

 12. Sue says:

  Haha, jag kan tänka mig :mrgreen:

Kommentera