Slumpad post: Lagar mat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagisstarten närmar sig

| 2009-08-22, 13:54

Nu är det bara en dryg vecka kvar till dagisstarten för Joel. Jag och Joel har tjuvtränat lite genom att några gånger gå upp till dagiset och leka på gården samtidigt som barnen är ute.

Sandlådan på dagisHan har träffat sin inskolningsfröken, han har fått äta päron på fruktstund ute, åkt cykel, gått med dockvagn, plockat och smakat på vinbär med en annan fröken och lekt både själv och med andra barn.

En av gångerna fick Simon följa med i vagnen och det var minsann en magnet för andra barn (och än så länge är Simon frisk…). Många varv på gården blev det med barn som ville prova att stå på ståbrädan.

Vi hoppas hinna med minst ett besök i veckan som kommer.Kommentera