Slumpad post: En till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frökenbesök

| 2009-08-31, 11:54

Idag har Joels inskolningsfröken, Anki, varit på besök. Joel sprang glatt omkring och visade sina “leksaker”. Särskilt stekpannan i köket. Vi har ju varit på gården och lekt och träffat Anki tidigare så det blev ganska okomplicerat.

Anki fick en kram när hon skulle gå.

Imorgon börjar inskolningen på riktigt så då ska Joel och Sue dit och leka en timme. Då får mormor, som kommer på besök, nog stanna hemma med Simon eftersom John börjar jobba.2 kommentarer to “Frökenbesök”

  1. sandra says:

    Glöm inte bort att du som mamma skall vara SUPERTRÅKIG imorgon så att pedagogerna verkar SUPERROLIGA 😆

  2. Sue says:

    Ah, bra tips. Det ska jag definitivt tänka på.

Kommentera