Slumpad post: Nya slalompjäxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inskolning dag 1

| 2009-09-01, 14:37

På väg till dagisIdag skulle vi vara på dagis vid halv 10 för att leka ute och sen gå in och titta lite före vi gick hem.

Som tur är kom mormor igår kväll och stannar en vecka för att underlätta lite. Allt jag gjorde var att se till att Simon var mätt och belåten när jag och Joel knallade iväg till dagis. Joel ville absolut ha med nappen så vi packade ner den i hans lilla ryggsäck och gick iväg.

Eftersom vi varit och lekt på dagis flera gånger tidigare tog det inte många sekunder förrän Joel var runt och lekte med diverse personer och saker. Jag höll Lek på dagisväldigt låg profil och pratade mest med andra barn.

Efter att ha lekt ute och varit med på fruktstund så gick vi in och tittade var Joel ska ha sina kläder och lite sånt praktiskt. Under tiden lekte han och Elvira som oxå började idag.

När det var dags att gå hem vinkade Joel glatt till fröknar och andra barn.6 kommentarer to “Inskolning dag 1”

 1. camilof says:

  Spännande med dagis! Lycka till med allt och glöm inte att det sällan blir som man har tänkt sig och att det löser sig 🙂

 2. Sue says:

  Tackar! Jo jag kan tänka mig det.

 3. sandra says:

  Låter som en först toppendag på FÖRSKOLAN!!!!!!! kul 😛

 4. sandra says:

  suck….toppen förstadag :mrgreen:

 5. Sue says:

  Hehe, jo det var en finfin dag. Får se hur det blir idag. Mycket spännande!

 6. […] Idag har Joel gjort sin sista dag på förskolan, för alltid. Det är helt galet vad fort det har gått. Nästan 4 år sen han började. […]

Kommentera