Slumpad post: Kalasbyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Eftermiddagsbesök

| 2009-09-03, 15:51

Idag hade de inspektion på dagis på förmiddagen och tyckte att vi skulle komma på eftermiddagen istället. Så vi åkte till Farsta Centrum istället och Joel fick välja leksak på BR av mormor. Oj vad han sprang omkring och hade svårt att välja.

Lek på dagisHan somnade strax före 12 och en dryg timme senare väckte jag honom för att vi skulle gå till dagis. Oj vad trött han var.

Tröttheten gick dock snabbt över när vi kom till dagis och det var inga problem att hitta roliga saker att leka med. Idag var det lera och vattenlek som stod på agendan efter vilan och Joel satt en stund med leran men tyckte det var mycket roligare att springa runt i stora lekrummet med alla saker. Han involverade gärna andra inskolande föräldrar i sina lekar och kom bara till mig i undantagsfall.

Vi avslutade besöket med att vara med på eftermiddagsfika och Joel ville absolut ha piplock på sin mugg – som många andra hade – trots att han druckit i glas hur länge som helst. Lustigt hur barn vill vara som andra barn 🙂Kommentera