English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I god tid

| 2009-09-07, 10:09

På centralenEftersom vi var ute i sista minuten förra gången vi körde mormor till tåget så åkte vi i väldigt god tid idag. Givetvis klaffade allt så vi var där en timme före tåget skulle gå, men båda barnen var med så det tar ett tag att packa sig ur bilen och i vagnen.

Fika på centralenSuveränt med tvillingvagnen måste jag säga. Vi tog oss in utan problem och satte oss och tog en fika med mormor. Joel tyckte det var mycket spännande och vallade runt lite på mormors väska. Vid ett tillfälle tog han sig en bra bit och började snacka med killen som jobbade på fiket. Han hälsade dessutom glatt på de flesta han mötte. Vissa hälsar tillbaka och ler.

Sen gick vi ut till spåret och sa hej då till mormor. Joel var dock mest intresserad av alla tågen men i bilen hem så körde ett tåg förbi oss på centralbron och Joel pekade och sa “momo” med ledsen röst.



Kommentera