Slumpad post: Kod på Gruffalon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tystnad

| 2009-09-07, 12:29

Huset är tyst nu. Inte så vanligt. Mormor har åkt hem. John är på jobbet (i Lkpg idag dessutom). Joel har just somnat, precis som Simon som inte hunnit sova så mycket på förmiddagen.

Det hade gått bra på dagis utan mig, men när Joel fick syn på mig utanför samlingsrummet brast han ut i gråt och kom springande. Förmodligen en blandning av att jag varit borta, hunger, trötthet och en begynnande förkylning.

Väl i vagnen blev han på gott humör eftersom han storgillar att sitta i den och mysa bredvid Simon. Han orkade tom äta lunch – och en chokladboll som blev över när min kusin Eva var här och fikade igår, men sen somnade han snabbt efter en bok.2 kommentarer to “Tystnad”

  1. sandra says:

    så klassiskt att de börjar gråta när föräldrarna kommer tillbaka och de kommer på att SHIT!!! jag har ju varit ensam 😯

  2. Sue says:

    Precis!! Såg ju genom glaset i dörren att han såg ganska nöjd ut, tills han fick syn på mig och ansiktet förvandlades till lesset 😀

Kommentera