Slumpad post: Sittdyna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lämning nr 2

| 2009-09-08, 10:06

Idag vaknade Joel lite extra tidigt så jag tänkte att om jag tar en promenad före dagis så kanske han kan slumra lite. Så en dryg halvtimme före det var dags att lämna på dagis packade jag ner barnen i tvillingvagnen och gav mig av på en rask promenad.

Simon var missnöjd stora delar av promenaden (somnade 100 meter från dagis) och viftade en del med armarna vilket irriterade Joel som inte alls tänkte sova utan piggt tittade på allt vi gick förbi.

Väl på dagis hoppade han glatt ur vagnen och kompisen Olle kom och de nästan kramade varandra. Hur gulligt som helst! Joel försvann genast iväg och hittade en lastbil med snöre som han drog runt på. Efter att ha småpratat lite med barn, fröknar och föräldrar så sa jag hej då till Joel som inte reagerade så mycket idag heller. Skönt! Var lite orolig att han skulle komma ihåg hur ledsen han var igår, fast vi har pratat om det och att det är helt ok att bli ledsen och så där.

Ska bli spännande att se hur det går idag för idag ska han prova att äta lunch. Mattanten och fröknarna är informerade om äggallergin.Kommentera