Slumpad post: På dagis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lämna napp och bamse

| 2009-09-09, 10:39

Riktiga bamse får bara lämna hemmet i undantagsfall så vi har kopiorna med på promenad. Strax före 9 packade jag ner barnen i vagnen och Joel fick “bamse”, napp och en bok. Har en gammal sarong som solskydd i vagnen och Joel tycker det är helskoj när jag lägger över den och sen säger.

Nämen, var tog Joel och Simon vägen?

Han skrattar varje gång och vi håller på så hela vägen från dagis, och hela vägen till dagis. Min utmaning är att hitta på olika sätt att säga ungefär samma sak 😀

Idag hann vi knappt komma innanför grinden på dagis förrän han ville lägga ner napp, bamse och bok i sin lilla ryggsäck. Jag lyfte upp honom ur vagnen och då ville han att jag skulle följa med till sandlådan – där han genast hittade “sin” grävmaskin. En stund senare försökte jag säga hej då men han brydde sig inte utan var fullt upptagen att leka.Kommentera