Slumpad post: Häcken fram
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svettigt

| 2009-09-09, 12:57

Sommaren är på återbesök! Tog som vanligt Simon i bärselen och knallade till dagis. Det hade gått bra idag oxå men han var trött och det blev samma visa med nappen när den skulle läggas i dagislådan. Storgråt ända tills vi nådde vagnen. Svettig värre att i strålande solsken mecka fram nappen till gråtande Joel och sen få Simon ur selen och ner i vagnen, sätta Joel i vagnen, sätta på mig skorna och packa ihop sakerna och lägga under vagnen (sakerna=bärsele, Simons mössa, Joels skor och jacka). Sen insåg jag att vi blivit inparkerade av en annan vagn så då fick jag lyfta vagnar och mecka för att komma ut.

Sen lekte vi tittut bakom sarongen på hemvägen som vanligt.

De vill förresten ha intyg på Joels äggallergi så om 20 minuter ska vårdcentralen ringa upp mig.Kommentera