Slumpad post: Stjärnor och stad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gråt

| 2009-09-10, 9:38

PromenadEfter en ganska stökig natt och tidig morgon så packade jag återigen ner grabbarna i vagnen för att ta en promenad till dagis. Idag var de ganska så nöjda 🙂 Simon ligger och tittar i böckerna Joel läser.

MaskinerVäl framme på dagis var Joel snabbt ur vagnen och sprang iväg och lekte. Simon och jag gick in och la Joels kudde på hans plats. Idag ska han nämligen prova att sova på dagis. När jag kom ut igen kom Joel springande och ropade på mig. Han ville visa sin fordonssamling i sandlådan.

När det sen var dax att gå ville han inte alls det utan han ville att jag skulle följa med honom och Anki till gungbrädan. Anki fick lyfta upp honom och jag glatt vinka hej då till en storgråtande Joel. Är dock helt övertygad om att det gick över så fort han fick syn på gungbrädan.Kommentera