Slumpad post: Blåsa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova på dagis

| 2009-09-10, 14:15

Det kom aldrig något samtal från dagis så strax före halv 2 satte jag Simon i babybjörnen och travade upp till dagiset. Strax efter att jag kom in så kom Sara ut med en nyvaken Joel. Ingen gråt utan han var kvar hos Sara en liten stund, sen lyckades jag med konststycket att bära Joel på höften med Simon i babybjörnen. Börjar förstå varför flerbarnsföräldrar är vältränade…

Joel hade somnat utan problem och vaknat till två gånger men somnat om igen. Han hade även ätit en bra lunch. Han hade blivit lite ledsen några gånger men då hade de bara lockat med någon annan aktivitet och han glömde bort att vara ledsen.

Idag lämnade vi nappen i lådan utan minsta gråt och gick ut till vagnen (bara för att jag idag kommit ihåg att ha en napp i fickan…).

Imorgon blir det kalas på dagis!!2 kommentarer to “Sova på dagis”

  1. camilof says:

    Kul att det går så bra med inskolningen! Är det sista inskolningsdagen imorgon eller hur länge kör ni? Hur många timmar per dag ska han vara där?

  2. Sue says:

    Sista dagen imorgon, sen får man väl se hur det går nästa vecka och så. Vi får ha 30 timmar per vecka, så 6 timmar per dag (9-15). Tror dock att vi när han är invand ordentligt kommer att ha honom hemma på fredagar så man får lite tid med honom!

Kommentera