Slumpad post: Koll på oktober
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På dagis på riktigt

| 2009-09-14, 12:39

Så var inskolningen över och normala tider ska användas så jag lämnade vid 9 idag och ska hämta vid 3. Det märktes att Joel förstod att jag skulle gå för han var väldigt mammig och ville nästan inte släppa min hand. När sen Elviras pappa sa hej då och hon började gråta så såg jag hur han funderade. Lika bra att ta tjuren vid hornen tänkte jag och sa att jag skulle gå. Givetvis började han storgråta och idag sved det i hjärtat när jag gick och han grät och ropade mamma.

På väg hem träffade jag på några grannar som varit borta hela sommaren och stannade och pratade. Jag berättade om inskolningen och kvinnan sa en klok sak.

Klart att de gråter, konstigt vore det väl annars.

O visst är det så. Det kändes lite bättre efter det, även om det känns tomt här hemma idag.Kommentera